Primarul Traian Iliesi și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Moldovița, în prezența lui Gheorghe Flutu

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 1 Min Publicat

Primarul Traian Iliesi al comunei Moldovița a depus candidatura pentru un nou mandat. Evenimentul a fost marcat de prezența notabilă a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și a deputatei Angelica Fador. În cadrul aceluiași eveniment, a fost prezentată și lista de candidați pentru Consiliul Local.

Primarul Iliesi, reprezentând Partidul Național Liberal, a subliniat importanța continuării proiectelor inițiate și a exprimat dorința de a avansa agenda de dezvoltare locală. „Comunitatea noastră beneficiază de un număr semnificativ de proiecte în curs de desfășurare, iar continuitatea în administrare este crucială pentru finalizarea lor eficientă”, a declarat el.

În plus, în contextul campaniei electorale care se anunță a fi intensă, Traian Iliesi a făcut un apel către contracandidați, solicitând menținerea unui nivel de decență și respect reciproc. „Este esențial să ne păstrăm demnitatea și respectul față de electorat, lăsând realizările noastre să vorbească pentru noi”, a adăugat primarul.

Această abordare nu doar că asigură un nivel înalt de profesionalism, dar și clarifică intențiile și prioritățile primarului în fața alegătorilor, încurajând o campanie electorală bazată pe respect și integritate.

Distribuie acest articol