Un Viitor Mai Bun pentru Moldovița: Andreea Balan și Viziunea sa pentru Comunitate

Dragi locuitori ai comunei Moldovița,

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 4 Min Publicat

Sunt Andreea Balan, am 30 de ani, și candidez pentru funcția de primar al comunei Moldovița. Scopul meu este să aduc acasă toate lucrurile bune pe care le-am învățat în cei aproximativ 17 ani petrecuți departe de casă, timp în care am studiat, m-am dezvoltat personal și profesional și am construit o carieră de succes în domeniul construcțiilor.

Motivația Întoarcerii Acasă

Ca mulți tineri din Moldovița, am fost nevoită să plec în căutarea unui trai mai bun. Însă, inima mea a rămas mereu acasă. Dorul de familie și rădăcinile mele m-au motivat să mă întorc și să contribui la dezvoltarea comunei noastre. Aici am crescut și am învățat cele mai importante lecții despre viață și comunitate. Cred cu tărie că Moldovița poate fi locul unde să ne creștem copiii alături de bunici, într-o comunitate unită și prosperă.

Experiența și Echipa

Am acumulat o experiență solidă în educație, economie și construcții lucrând pentru o companie multinațională din Olanda. Acum, sunt hotărâtă să folosesc aceste cunoștințe pentru a servi comunitatea noastră. Alături de o echipă de consilieri locali integri și bine pregătiți, suntem gata să conducem comuna către un viitor mai bun, astfel încât locuitorii să nu mai fie nevoiți să plece în străinătate în căutarea unui trai decent.

Angajamentele Mele

Voi fi un primar dedicat oamenilor, transparent și receptiv la nevoile locuitorilor. Voi lupta pentru dezvoltarea economică și socială a comunei, pentru crearea de locuri de muncă și pentru îmbunătățirea calității vieții. Promit să promovez transparența în administrație și să elimin practicile corupte și nepotiste care au împiedicat dezvoltarea Moldoviței.

O Nouă Perspectivă

Sunt onorată să împărtășesc viziunea și prioritățile mele pentru comunitatea noastră. Deși nu am experiență directă în administrația publică, consider că acest aspect poate fi un avantaj. Vin cu o perspectivă nouă și neîncărcată de vechile practici, ceea ce îmi permite să abordez problemele comunității noastre cu creativitate și soluții inovatoare.

Duc o campanie curată, bazată pe respect și integritate. Voi promova transparența și corectitudinea în toate acțiunile mele, evitând atacurile personale și manipularea informațiilor. Cred cu tărie că o campanie curată reflectă modul în care intenționez să conduc primăria, punând mereu pe primul loc interesul comunității.

Experiența mea în domeniul construcțiilor m-a învățat importanța transparenței și a muncii în echipă. Am demonstrat abilitatea de a gestiona proiecte complexe, de a rezolva probleme și de a lucra eficient cu diverse grupuri de oameni de diferite naționalități. Aceste competențe sunt esențiale pentru o administrație eficientă și responsabilă.

Prioritățile Mele

  1. Transparență și integritate: Promovarea unei administrații deschise și corecte.
  2. Dezvoltare rurală: Modernizarea infrastructurii și îmbunătățirea serviciilor publice.
  3. Educație și tineret: Sprijinirea educației și crearea de oportunități pentru tineri.
  4. Economie locală: Susținerea afacerilor mici și implicarea directă în atragerea de investitori pentru crearea de noi locuri de muncă.

Apel la Acțiune

Dragi locuitori, vă invit să facem parte din această schimbare. Să ne unim forțele pe 9 iunie și să construim un viitor mai bun pentru noi și pentru generațiile viitoare. Mă găsiți pe poziția 4 pe buletinul de vot pentru alegerea primarului. Împreună vom transforma Moldovița într-un loc prosper, curat și sigur, atât pentru noi cât și pentru copiii noștri – un loc pe care îl vom numi cu drag ACASĂ!

Cu respect și recunoștință, Andreea Balan

Distribuie acest articol