Alin Boșutar, Candidatul PSD, Victorie la Primăria Moldovița: Un Nou Capitol de Dezvoltare pentru Comună

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 6 Min Publicat

Alegerile locale din 9 iunie 2024 au adus o schimbare semnificativă pentru comuna Moldovița. Alin Boșutar, candidatul Partidului Social Democrat (PSD), a fost ales primar, obținând o victorie clară în fața contracandidaților săi. Alegerea sa marchează începutul unui nou capitol în istoria acestei comunități frumoase și promite multe realizări și dezvoltări viitoare.

O Alegere a Speranței și a Schimbării

Alin Boșutar a câștigat încrederea alegătorilor din Moldovița printr-o campanie bazată pe promisiuni de dezvoltare economică, infrastructură îmbunătățită și o administrație transparentă. Victoria sa reflectă dorința cetățenilor pentru o schimbare pozitivă și un viitor mai bun pentru comună.

Mesaj de Felicitare

Felicitări, Alin Boșutar, pentru alegerea ta ca primar al comunei Moldovița! Îți urăm mult succes în mandatul tău și suntem încrezători că vei aduce multe realizări și dezvoltare comunității noastre.” Acestea sunt cuvintele de felicitare și de susținere din partea comunității, care își pune speranțele în capacitatea noului primar de a transforma Moldovița într-un loc mai prosper și mai atractiv pentru locuitori și vizitatori deopotrivă.

Mesajul Oficial de După Alegeri

Astăzi, 10 iunie 2024, Alin Boșutar a transmis un mesaj oficial de mulțumire comunității:

„**Dragi locuitori ai Moldoviței, e 10 iunie 2024, prima zi de după votare și vă mărturisesc faptul că ce s-a întâmplat ieri în Moldovița a fost o mobilizare exemplară, un act democratic și o dovadă a maturității. Dincolo de oboseală, emoție, lacrimi, este bucuria că dumneavoastră, consătenii mei, ați înțeles foarte bine mesajul transmis de mine și echipa de consilieri. Ați răspuns acestui mesaj și votul dumneavoastră nu doar că mă responsabilizează, ci îmi dă energia necesară pentru a realiza tot ce v-am prezentat în campanie, iar pentru toate acestea nu pot decât să spun: MULȚUMESC!

Mulțumesc în primul rând tuturor celor 2402 votanți care v-ați prezentat la urne și în mod special celor 1281 votanți care au avut încredere să pună ștampila pe numele meu și pe echipa de consilieri PSD. Fără dumneavoastră nu aș fi reușit și mă bucur că suntem ÎMPREUNĂ PENTRU UN NOU ÎNCEPUT!

În al doilea rând mulțumesc contracandidaților mei, d-lui primar Traian Iliesi pentru cei 16 ani de implicare în administrația publică locală, d-nei Andreea Balan pentru curajul de a reveni pe plaiurile natale și dorința de a face o schimbare și d-lui Mugurel Balabașciuc pentru determinare și sinceritatea cu care și-a exprimat planurile. Le urez mult succes în toate și îi invit să colaborăm în dezvoltarea comunei noastre.

În al treilea rând, dar cu o semnificație aparte, aș dori să mulțumesc familiei mele restrânse care m-a susținut, soției și copiilor care au înțeles că aceste două luni sunt cruciale pentru viitorul comunei Moldovița, dar și familiei lărgite formată din echipa de consilieri și un prieten care împreună am înțeles că Moldovița merită mai mult.

Dumnezeu să binecuvânteze Moldovița, Dumnezeu să binecuvânteze toți locuitorii ei!**”

Planuri și Priorități pentru Mandatul Nou

Deși Alin Boșutar nu a susținut încă un discurs oficial de după victorie, programul său electoral și promisiunile făcute în timpul campaniei oferă o privire clară asupra priorităților sale pentru viitorul comunei Moldovița:

  1. Modernizarea Infrastructurii: Investiții în drumuri, rețele de apă și canalizare pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale locuitorilor.
  2. Dezvoltarea Economică: Promovarea investițiilor locale și sprijinirea afacerilor mici și mijlocii pentru a crea noi locuri de muncă.
  3. Educație și Cultură: Îmbunătățirea infrastructurii școlare și susținerea activităților culturale pentru a păstra și valorifica tradițiile locale.
  4. Turism: Dezvoltarea potențialului turistic al comunei, promovând frumusețile naturale și patrimoniul cultural al Moldoviței.
  5. Administrație Transparentă: Implementarea unor practici administrative transparente și participative, astfel încât cetățenii să fie implicați în procesul de luare a deciziilor.

Angajament și Determinare

Chiar dacă noul primar nu a avut încă ocazia de a se adresa oficial comunității, echipa sa de campanie a transmis că Alin Boșutar este hotărât să își respecte promisiunile și să lucreze neobosit pentru binele Moldoviței. Prima sa prioritate este să se întâlnească cu cetățenii și să asculte direct nevoile și sugestiile acestora pentru a le integra în planurile de dezvoltare ale comunei.

Perspective pentru Viitor

Comunitatea din Moldovița privește cu optimism către viitor, având speranța că sub conducerea lui Alin Boșutar, comuna va cunoaște o perioadă de prosperitate și dezvoltare. Noua administrație își propune să colaboreze strâns cu cetățenii pentru a realiza proiectele promise și pentru a asigura un trai mai bun pentru toți locuitorii.

Victoria lui Alin Boșutar la alegerile locale din Moldovița este un semnal clar al dorinței de schimbare și de progres. Cu un program ambițios și o echipă dedicată, noul primar are toate ingredientele necesare pentru a transforma comuna într-un model de dezvoltare rurală. Comunitatea Moldoviței îl felicită și îi urează mult succes în mandatul său, așteptând cu nerăbdare realizările viitoare.

ETICHETAT:
Distribuie acest articol