Data ultimei actualizări: [24/12/2023]

Bine ați venit pe Site-ul (Moldovita.info). Accesul și utilizarea acestui site sunt guvernate de următorii Termeni și Condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații. Prin accesarea și utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. CONDIȚII GENERALE

1.1. Accesul la Site: Accesul la site este permis în mod temporar și își rezervă dreptul de a suspenda, retrage sau modifica serviciile fără notificare prealabilă.

1.2. Utilizarea Informațiilor: Informațiile furnizate pe acest site sunt destinate exclusiv informării generale și nu reprezintă sfaturi profesionale. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea informațiilor de pe acest site.

2. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

2.1. Drepturi de Autor: Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site sunt proprietatea Moldovita.info, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

2.2. Utilizarea Conținutului: Conținutul site-ului este protejat de drepturile de autor și poate fi utilizat doar în scopuri personale și non-comerciale. Orice utilizare neautorizată a conținutului poate încălca drepturile de autor și alte legi aplicabile.

3. COMENTARII ȘI INTERACȚIUNI

3.1. Comentarii: Utilizatorii sunt încurajați să contribuie cu comentarii, dar ne rezervăm dreptul de a șterge sau modifica orice comentariu considerat ofensator, ilegal sau inadecvat.

3.2. Responsabilitatea Utilizatorilor: Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul comentariilor și interacțiunilor lor pe site.

4. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

4.1. Colectarea Informațiilor: Colectăm informații în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor conform acestei politici.

4.2. Securitatea Informațiilor: Facem eforturi rezonabile pentru a asigura securitatea informațiilor dumneavoastră, dar nu putem garanta securitatea absolută a datelor transmise prin internet.

5. MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

5.1. Actualizări: Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Este responsabilitatea utilizatorului să revizuiască periodic acești termeni pentru a fi la curent cu orice modificare.

5.2. Continuarea Utilizării: Utilizarea continuă a site-ului după orice modificare înseamnă acceptarea modificărilor.

6. RESPONSABILITĂȚI JURIDICE

6.1. Limitarea Răspunderii: Nu suntem responsabili pentru orice daune directe, indirecte, speciale, accidentale sau consecințiale rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site.

6.2. Legislație Aplicabilă: Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația română, iar orice litigiu derivat din acești termeni va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor românești.

7. CONTACT

7.1. Informații de Contact: Pentru întrebări sau clarificări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [[email protected]].

Vă mulțumim pentru utilizarea Moldovita.info!