Lansarea Candidatului Liberal la Funcția de Primar al Comunei Zvoriștea

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 2 Min Publicat

În această după-amiază, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la un eveniment important pentru comunitatea din Zvoriștea: lansarea candidatului liberal la funcția de primar, Petru Lupașcu. Evenimentul a avut loc într-un cămin cultural plin, unde localnicii l-au întâmpinat pe președintele Flutur cu nerăbdare și speranță.

Sprijin pentru Candidatul Liberal

Locuitorii din Zvoriștea au exprimat dorința lor pentru o schimbare la nivel local, fiind inspirați de succesele administrațiilor liberale din comunele învecinate precum Adâncata, Dărmănești, Șerbăuți, Ipotești și Moara. Ei sunt încrezători că sub conducerea lui Petru Lupașcu, comuna va beneficia de dezvoltare și modernizare.

Așteptările Locuitorilor

Oamenii din Zvoriștea au așteptări mari de la viitorul primar:

  • Funcționarea corespunzătoare a rețelelor de apă și canalizare
  • Extinderea rețelei de gaz metan în localitate
  • Sprijin pentru tineri și crearea de oportunități pentru aceștia

Poziția geografică favorabilă a comunei, aflată aproape de autostrada care va trece prin pădure la Adâncata, este văzută ca un factor ce va contribui la transformarea radicală a zonei sub o administrație liberală.

Discursul lui Gheorghe Flutur

În discursul său, Gheorghe Flutur a subliniat importanța unei administrații liberale pentru dezvoltarea localităților. El a făcut referire la succesul administrațiilor liberale din Ardeal și la proiectele semnificative derulate în județul Suceava.

„Îi simt pe oameni cum îți strâng mâna, cum îți zâmbesc, cum au privirea rugătoare să faci ceva, iar acel ceva înseamnă dezvoltare și locuri de muncă. Singura rețetă este rețeta liberală. Uitați-vă la administrațiile județene din Ardeal conduse de liberali și veți vedea cum Ardealul a înflorit. Uitați-vă la Suceava, un județ cu proiecte de peste 3 miliarde de euro și investiții semnificative. Haideți și dumneavoastră, locuitorii din Zvoriștea, încercați cu liberalii, că nu o să vă pară rău.”

Evenimentul a fost un prilej pentru comunitatea din Zvoriștea să-și exprime dorințele și așteptările pentru viitorul localității. Cu sprijinul și implicarea președintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și cu candidatul Petru Lupașcu, locuitorii sunt optimiști că vor vedea schimbări pozitive și dezvoltare în comuna lor.

ETICHETAT:
Distribuie acest articol