Traian Iliesi: Evoluția Comunei Moldovița Între Fapte și Promisiuni

Dragi cetățeni ai comunei Moldovița, Un apel la realitate și continuitate

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 3 Min Publicat

Într-o perioadă electorală dominată de promisiuni mărețe și planuri grandioase, mă simt dator, în calitatea mea de primar, să vă invit la o analiză obiectivă a evoluției comunității noastre. Vă cer să priviți cu atenție schimbările și realizările concrete care au avut loc în ultimii ani și să le comparați cu retorica și disperarea unora de a ajunge la conducerea primăriei.

Realitățile Moldoviței: De la promisiuni la fapte

Fiecare dintre noi știm cum arăta Moldovița în trecut și cum arată astăzi. Transformările nu sunt doar vizibile, ci și tangibile. În loc să vă ofer promisiuni, vă invit să analizați faptele: proiectele implementate și finalizate în decursul mandatului meu. Aceste proiecte sunt dovada clară a unui management eficient și a unei administrații orientate spre binele comun.

Disperarea contracandidaților: Un semn de întrebare

În ultima vreme, am observat cum dorința unor persoane de a ocupa funcția de primar s-a transformat într-o disperare vizibilă. Aceasta ar trebui să ne dea de gândit. O astfel de atitudine nu este propice pentru conducerea unei comunități, mai ales când miza este viitorul nostru comun.

Continuitate și experiență: Cheile succesului

Ziua votului nu este doar un simplu exercițiu democratic; este o decizie crucială pentru viitorul comunei noastre. Proiectele aflate în implementare, precum și cele pentru care am semnat deja finanțarea, necesită continuitate și experiență. Nu putem risca să încredințăm destinul comunei unor amatori care cred că primăria poate fi condusă ca un SRL.

O echipă cunoscută și dedicată

Împreună cu Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, și cu echipa din primărie, ne angajăm să continuăm modernizarea Moldoviței. Ne bazăm pe susținerea dumneavoastră pentru a duce la bun sfârșit ceea ce am început. Avem nevoie de oameni pe care îi cunoașteți și în care aveți încredere, nu de figuri noi care abia își fac apariția pe scena politică locală.

Concluzie: Alegerea este a voastră

Dragi cetățeni, vă invit să reflectați asupra progreselor realizate și să luați o decizie informată în ziua votului. Cu sprijinul vostru, vom continua să dezvoltăm și să modernizăm comuna Moldovița.

Cu votul dumneavoastră vom reuși! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Traian Iliesi Primarul Comunei Moldovița

Distribuie acest articol