Mugurel Balabașciuc, Candidatul AUR la Primăria Moldovița: Promisiuni de Schimbare și Transparență

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 3 Min Publicat

Mugurel Balabașciuc, candidatul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a intrat oficial în cursa pentru Primăria Moldovița în alegerile locale din 9 iunie 2024. La evenimentul de lansare a candidaturii, Balabașciuc a subliniat necesitatea unei schimbări reale în administrația locală și a criticat partidele tradiționale care au guvernat județul Suceava în ultimele decenii.

Mesajul Candidatului

Mugurel Balabașciuc a mulțumit tuturor pentru prezența la eveniment și i-a îndemnat pe oameni să voteze cu echipa AUR. El a promis să viziteze fiecare gospodărie pentru a discuta direct cu cetățenii despre problemele lor și a prezenta soluțiile sale. „Aici nu e vorba doar despre Moldovița, ci despre întreg județul Suceava, unde de mai bine de 30 de ani s-au perindat la guvernare acele 2 – 3 partide, iar astăzi vedem unde ne-au adus. Mott-ul meu este «Au uitat de tine, uită și tu de ei!» și mai adaug că este timpul schimbării”, a declarat Balabașciuc​.

Prioritățile și Obiectivele Lui Balabașciuc

  1. Transparență și Corectitudine: Balabașciuc a subliniat necesitatea unei gestionări transparente a resurselor comunității, pentru a reda demnitatea cetățenilor.
  2. Implicarea Tinerilor: El a evidențiat importanța implicării tinerilor în politică și administrație, considerând anul 2024 ca fiind „anul AUR, anul tinerilor”.
  3. Schimbarea Mentalităților: AUR își propune să schimbe mentalitățile la nivel local, național și european, promovând valori conservatoare și naționaliste.

Promisiuni și Mesaje Cheie

Balabașciuc a afirmat că nu este posibil ca partidele tradiționale să rămână la guvernare doar datorită resurselor financiare mari. El a reiterat importanța schimbării politicilor și a abordărilor pentru a servi mai bine interesele cetățenilor.

„În urmă cu patru ani, când președintele George Simion mi-a cerut să fac parte din echipa AUR, i-am cerut să îmi dea un argument, iar el mi-a spus: «Mugurel, vrem să schimbăm aceste mentalități. Trebuie să facem o altfel de politică. Noi suntem AUR și vrem să facem dreptate pentru România!». Și vom face, cu ajutorul dumneavoastră”, a spus Balabașciuc.

El a adăugat că resursele unei localități trebuie să aparțină întregii comunități, subliniind nevoia de transparență decizională și de redare a demnității cetățenilor. „Am rugămintea ca pe 9 iunie să votăm toate cele 5 buletine de vot cu AUR”, a conchis Mugurel Balabașciuc.

Distribuie acest articol