Elevii de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldovița au strălucit la Putna (Foto)

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 1 Min Publicat

Pe 2 iunie, curtea școlii din Putna a răsunat de opt ori cu numele Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldovița, marcând un moment de mândrie și excelență pentru elevii și profesorii acestei instituții.

Performanțe remarcabile ale elevilor

Felicitări sincere copiilor care au sacrificat o zi de duminică pentru a participa și a obține rezultate deosebite. Efortul lor și dedicarea sunt admirabile și demne de laudă.

Recunoaștere specială pentru profesorul Ginsca Mihai

Mulțumiri deosebite îi revin domnului profesor Ginsca Mihai, a cărui pregătire și susținere au fost esențiale pentru succesul elevilor. Dedicația și profesionalismul domnului profesor au fost, fără îndoială, un factor decisiv în reușitele obținute.

Aprecierea comunității

Comunitatea școlară și locală este mândră de realizările acestor elevi și recunoscătoare pentru sprijinul profesorilor. Aceste momente de succes reflectă nu doar talentul și munca elevilor, ci și angajamentul constant al cadrelor didactice de a-i ghida și motiva.

Continuăm să susținem și să încurajăm excelența în educație, fiind convinși că astfel de realizări contribuie semnificativ la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor noștri.

ETICHETAT:
Distribuie acest articol