Apel la Transparență și Respect din Partea lui Alin Boșutar, Candidat PSD Moldovița

Dragi membri ai comunității și locuitori ai Moldoviței

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 4 Min Publicat

În calitate de candidat la funcția de primar al comunei noastre, mă simt obligat să adresez câteva cuvinte importante despre desfășurarea campaniei electorale și despre modul în care se comunică în mediul online.

De la începutul campaniei, am decis să deschid pagina oficială PSD Moldovița pe Facebook, unde am postat toate mesajele și informațiile relevante pentru această campanie. Îmi asum personal răspunderea pentru tot ceea ce este publicat pe această pagină. Nu am solicitat niciodată ajutorul nimănui pentru a crea conturi false menite să denigreze contracandidații mei și nu am recurs la jigniri sau insulte, deși am fost ținta unor atacuri de acest gen.

Apel la Decență și Responsabilitate

Am fost numit în diverse feluri pe rețelele sociale – „robot”, „prost”, „bâlbâit” și alte epitete menite să îmi afecteze imaginea. S-au folosit toate argumentele posibile, atât reale cât și imaginare, pentru a mă denigra. Fac un apel la cei care folosesc pseudonime precum „Energy Green”, „Bucovina Hutanu” și „Moldovița Fail” să își asume ceea ce spun și să își afișeze identitatea.

Invit la Dialog Direct și Constructiv

Pentru toți cei care citesc postările acestor anonimi, dacă aveți nevoie de clarificări sau doriți să discutați despre persoana mea, vă rog să mă abordați direct. Consider că o abordare directă și onestă este cea mai corectă metodă de a comunica.

Mesaj de Încredere și Recunoștință

Nu pretind că sunt perfect. Ca orice om, am făcut greșeli în viață, dar niciodată nu am profitat de nimeni și nu am păcălit pe nimeni. Pentru greșelile mele, am fost eu cel care a plătit. Întotdeauna am respectat și voi continua să respect toți conaționalii mei.

Fără Falsă Modestie, Pentru O Moldoviță Mai Bună

Fără falsă modestie sau din dorința de a impresiona pe cineva, sunt unul dintre oamenii din Moldovița căruia nu îi este rușine să îmbrace salopeta, să se urce pe un utilaj și să facă ceea ce trebuie pentru oameni. În experiența de viață de peste 40 de ani, am învățat cum să lucrezi eficient, astfel încât să se vadă ceva în urmă.

Drumurile, Carte de Vizită pentru Moldovița

Drumurile sunt cartea de vizită pentru o localitate. Dacă ai ulițe asfaltate, facilitezi deplasările cetățenilor, atragi turiști și investitori. Am întrebat odată și repet întrebarea deoarece nevoia de drumuri asfaltate este una dintre cele mai mari nevoi, iar lipsa lor afectează întreaga populație din Moldovița: de ce nu s-au asfaltat ulițele până acum? Unde sunt proiectele la care trebuia să lucreze cei care au fost în funcții atâția ani? Ceea ce vă prezint în acest video nu este altceva decât realitatea din data de 30 mai 2024.

Necesitatea unei Schimbări

În Moldovița nu avem ulițele asfaltate pentru că nu a fost cineva care să lupte pentru realizarea acestui lucru. Este nevoie de schimbare ca și în comuna noastră să putem circula în condiții civilizate.

Mulțumesc tuturor celor care doresc să fie alături de mine pentru a realiza schimbarea necesară în comunitatea noastră. Împreună putem construi un viitor mai bun pentru Moldovița.

Cu respect,

Alin Bosutar, Candidat PSD Moldovița

Distribuie acest articol