Duminica Mare la Parohia Argel: Prilej de Aducere Aminte a Celor Adormiți

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 2 Min Publicat

În cadrul Parohiei Argel, Duminica Mare este un moment special de aducere aminte și pomenire a celor adormiți, a neamurilor noastre, pentru veșnica lor pomenire în cimitirul parohial. Este o zi de reflecție și reculegere, în care ne reunim pentru a onora memoria celor dragi care au plecat dintre noi.

Programul Liturgic

8:30 – 12:00:
Utrenia, Litia și Sfânta Liturghie vor fi oficiate în Sfânta Biserică a Parohiei Argel, în prezența părintelui de la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului din Vatra Dornei. Aceste slujbe ne oferă ocazia de a participa la rugăciuni colective și de a ne întări credința în comunitate.

12:30:
Slujba Prohodului pentru cei adormiți și pomenirea individuală la fiecare mormânt vor fi oficiate împreună cu preoții invitați. Această ceremonie este un moment profund de comuniune spirituală, în care ne rugăm pentru sufletele celor plecați dintre noi, cerând pacea și odihna veșnică pentru ei.

Invităm Comunitatea la Rugăciune

Așteptăm cu drag să ne revedem și să slujim împreună, rugându-ne pentru cei dragi care nu mai sunt printre noi. Vă invităm să participați la aceste slujbe de pomenire, pentru a ne aduce aminte de importanța legăturilor spirituale și a memoriei celor adormiți. Este o oportunitate de a ne conecta prin credință și de a susține tradițiile care ne definesc identitatea comunitară.

În această Duminică Mare, să ne unim inimile în rugăciune și să fim alături unii de alții, oferind un omagiu celor care și-au găsit odihna veșnică. Să ne amintim de ei cu dragoste și recunoștință, păstrându-le vie amintirea în inimile noastre.

Vă așteptăm să participați la aceste momente sacre și să vă alăturați comunității noastre în rugăciune și pomenire. Fie ca această zi să aducă pace și mângâiere sufletească tuturor celor prezenți.

ETICHETAT:
Distribuie acest articol