Deschiderea Substației de Ambulanță Moldovița: Un Pas Major în Îmbunătățirea Serviciilor Medicale

Stimați cetățeni ai comunei Moldovița,

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 2 Min Publicat

Un proiect de suflet, care a început acum doi ani, se va inaugura mâine, 30 mai – Deschiderea Substației de Ambulanță Moldovița. După obținerea tuturor avizelor necesare din partea Ministerului Afacerilor Interne, prin Departamentul pentru Situații de Urgență, Ministerului Sănătății și Direcției de Sănătate Publică, Substația de Ambulanță Moldovița este gata să își înceapă activitatea.

Programul Inaugurării

Ora 11:00 – Vom primi ambulanța, iar cadrele medicale vor prezenta copiilor un curs de prim ajutor în sala de sport de lângă stadion. Acest curs este o oportunitate excelentă pentru tinerii noștri de a învăța tehnici esențiale care pot salva vieți.

Ora 12:00 – Delegația Serviciului Județean de Ambulanță și reprezentanții Primăriei Moldovița vor inaugura oficial noua stație. Evenimentul va avea loc în clădirea special amenajată și pusă la dispoziție de Primăria Moldovița.

Importanța Substației de Ambulanță

Prin deschiderea acestei substații, Moldovița va beneficia de asistență medicală continuă, 24 de ore din 24. Patru echipaje medicale, împreună cu personalul operativ și autosanitara de urgență, vor fi disponibile pentru a răspunde prompt la orice urgență medicală în comuna noastră. Dacă până acum ambulanța ajungea în Moldovița în 50 sau 60 de minute, după plecarea de la Câmpulung Moldovenesc, de acum înainte aceasta va ajunge în doar 3 până la 5 minute, plecând direct din Moldovița. Aceasta este o realizare uriașă pentru comunitatea noastră și pentru întreaga zonă.

Recunoștință și Mulțumiri

Doresc să aduc mulțumiri tuturor celor care au muncit pentru realizarea acestui proiect important pentru noi toți. Fără efortul și dedicația lor, acest proiect nu ar fi fost posibil. Continuăm dezvoltarea Moldoviței și, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, mergem înainte!

Concluzie

Vă mulțumesc și vă așteptăm să ne fiți alături la acest eveniment deosebit. Împreună, facem pași importanți spre un viitor mai bun și mai sigur pentru toți locuitorii comunei Moldovița.

Cu stimă, Traian Iliesi, Primarul comunei Moldovița

ETICHETAT:
Distribuie acest articol