Clasa a VI-a, Liceul Tehnologic Vasile Cocea din Moldovița: Un An de Succes și Creștere

Un An Plin de Provocări și Reușite

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 2 Min Publicat

Anul școlar 2023-2024 a fost unul extraordinar pentru clasa a VI-a de la Liceul Tehnologic Vasile Cocea din Moldovița. Plin de provocări, reușite și momente speciale, acest an ne-a unit mai mult ca niciodată.

Activități de Dezvoltare și Autocunoaștere

Activitățile variate la care am participat ne-au ajutat să ne dezvoltăm și să ne cunoaștem mai bine. Proiectele de grup, la care ați lucrat cu atâta entuziasm, ne-au demonstrat importanța colaborării și a muncii în echipă. Fiecare proiect a fost o oportunitate de a învăța ceva nou și de a ne apropia unii de alții.

Evenimente și Activități Extracurriculare

Am organizat numeroase evenimente școlare și activități extracurriculare care ne-au adus mai aproape. Aceste activități ne-au permis să ne exprimăm creativitatea și să ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Fiecare eveniment a fost o ocazie de a crea amintiri frumoase și de a ne bucura de realizările noastre.

Creștere și Dezvoltare Personală

Ați realizat atât de multe și ați crescut atât de frumos în acest an! Fiecare dintre voi a contribuit la succesul clasei și a demonstrat că prin muncă și determinare, orice este posibil. Ați arătat că sunteți capabili de lucruri mari și că aveți un viitor strălucit în față.

Vacanță de Vară și Planuri de Viitor

Vă doresc o vacanță plină de aventuri și momente magice! Bucurați-vă de fiecare clipă, explorați și visați cu ochii deschiși. Povestea noastră nu se încheie aici; ea continuă în clasa a VII-a, unde ne așteaptă noi provocări și oportunități de a crește împreună.

Cu drag, Marcela Popescu, Profesor ,discipline socio-umane, Liceul Tehnologic ” Vasile Cocea”

ETICHETAT:
Distribuie acest articol