Reînființarea Echipei de Seniori a Clubului ACS Foresta Moldovița 1947

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 3 Min Publicat

Într-un pas important pentru comunitatea locală și pentru iubitorii fotbalului, Clubul ACS Foresta Moldovița 1947 anunță cu bucurie reînființarea echipei de seniori. Această inițiativă promite să aducă un suflu nou sportului din regiune, oferind atât jucătorilor, cât și suporterilor, oportunitatea de a se implica activ în dezvoltarea fotbalului local.

Apel către Viitorii Jucători

Clubul face un apel către toți cei pasionați de fotbal și dornici să facă parte din această nouă echipă de seniori. Cei interesați sunt încurajați să ia legătura cu următoarele persoane de contact pentru a discuta despre oportunitățile de a fi legitimați la club:

  • Gelu Șestun: 0758 883 592
  • Mihai Gînscă: 0757 060 878
  • Nelu Mihalciuc: 0755 369 932

Acest anunț marchează un nou început pentru ACS Foresta Moldovița 1947, un club cu o tradiție îndelungată și un angajament ferm față de promovarea sportului și a valorilor comunității. Înființarea echipei de seniori reprezintă o oportunitate unică pentru jucători de a-și demonstra abilitățile și pasiunea pentru fotbal, contribuind totodată la succesul și prestigiul clubului.

Clubul așteaptă cu nerăbdare să primească noi membri și să înceapă antrenamentele și meciurile într-o atmosferă de entuziasm și profesionalism. Reînființarea echipei de seniori nu este doar un eveniment sportiv, ci și un prilej de a întări legăturile comunității prin sport și de a inspira generațiile viitoare de fotbaliști.

Despre ACS Foresta Moldovița 1947

Fondat în 1947, ACS Foresta Moldovița a fost întotdeauna un pilon al comunității, cunoscut pentru dedicarea sa față de dezvoltarea tinerelor talente și promovarea sportului. Cu o istorie bogată și numeroase succese în competiții, clubul și-a construit o reputație solidă, devenind un nume de referință în fotbalul regional.

Prin reînființarea echipei de seniori, clubul își reafirmă angajamentul de a continua această tradiție și de a oferi oportunități de dezvoltare sportivă și personală pentru toți membrii săi.

În concluzie, ACS Foresta Moldovița 1947 invită toți cei pasionați de fotbal să se alăture acestei inițiative și să contribuie la construirea unui viitor strălucit pentru club și pentru sportul local.

ETICHETAT:
Distribuie acest articol