Tragicul incident din Moldovița: un bărbat își pune capăt zilelor

Moldovița, 28 iunie 2024

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 2 Min Publicat

Un incident tragic a zguduit comunitatea din comuna Moldovița, unde un bărbat și-a pus capăt zilelor. Gheorghe P., un localnic, a descoperit cadavrul pe pășunea sa și a alertat autoritățile prin apelul de urgență 112, la ora 06:50.

Descoperirea și intervenția poliției

În dimineața zilei de 28 iunie, Gheorghe P. a observat un bărbat decedat sub un copac, cu urme vizibile de strangulare și o funie atârnând de copac. Polițiștii de la Secția 14 Poliție Vama s-au deplasat imediat la fața locului, parcurgând un kilometru pe jos până la locația indicată.

Identificarea victimei

Victima a fost identificată ca fiind Bogdan R., un rezident al comunei Moldovița. Gheorghe P. a relatat polițiștilor că Bogdan R. menționase de mai multe ori în comunitate dorința de a-și pune capăt zilelor, fiind cunoscut cu probleme de sănătate, inclusiv epilepsie. În ziua precedentă, Bogdan R. a ajutat la diverse activități la un depozit, părăsind locul în jurul orei 19:00.

Confirmarea decesului și investigațiile preliminare

Un echipaj al ambulanței prezent la fața locului a confirmat decesul. Echipa criminalistică din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc nu a identificat alte urme de violență pe corpul victimei. Asupra sa au fost găsite bunuri personale, inclusiv actul de identitate, portofelul, bani, telefonul, un briceag și o fașă de tifon.

Transportul cadavrului și investigațiile ulterioare

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru efectuarea necropsiei, urmând a se stabili cu exactitate cauza decesului. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru uciderea din culpă.

Concluzii și reacții din comunitate

Acest eveniment tragic a lăsat comunitatea din Moldovița într-o stare de șoc și tristețe. Problemele de sănătate ale victimei și declarațiile acestuia privind dorința de a-și pune capăt zilelor sugerează că acesta a luptat mult timp cu suferința.

Gheorghe P. și ceilalți locuitori își exprimă regretul profund pentru pierderea unui membru al comunității, subliniind importanța sprijinului și a intervenției în cazurile de suferință psihică.

ETICHETAT:
Distribuie acest articol