Accident Rutier Produs de un Șofer de 71 de Ani: O Persoană Rănită

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 2 Min Publicat

Moldovița, 20 mai 2024 – În jurul orei 07:45, un accident rutier s-a produs în comuna Moldovița, sat Rașca, implicând un șofer în vârstă de 71 de ani și o tânără de 18 ani.

Bărbatul de 71 de ani, originar din comuna Vatra Moldoviței, se afla la volanul unei autoutilitare și se deplasa pe DJ176 în direcția satului Argel. În timp ce încerca să depășească un autoturism parcat pe marginea dreaptă a drumului, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de tânăra de 18 ani, rezidentă a comunei Moldovița.

Urmările Accidentului

Impactul a avut ca rezultat vătămarea corporală ușoară a tinerei șoferițe. Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Câmpulung pentru îngrijiri medicale.

Investigații și Testări

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, iar rezultatele au indicat 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru analize suplimentare.

Concluzie

Accidentul subliniază importanța prudenței și a respectării regulilor de circulație, în special în zonele rurale și pe drumurile secundare. Autoritățile continuă investigarea circumstanțelor care au dus la acest incident și vor lua măsurile necesare pentru prevenirea unor astfel de accidente pe viitor.

ETICHETAT:
Distribuie acest articol