Tragedie în Suceava: Mașină Cuprinsă de Flăcări, Cadavrul unui Bărbat Găsit în Interior

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 2 Min Publicat

O tragedie a avut loc în județul Suceava, unde o mașină a fost cuprinsă de flăcări într-o parcare din localitatea Șcheia. Pompierii au intervenit prompt, dar din nefericire, în interiorul vehiculului a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat.

Detalii Incident

Data: Miercuri, 22 mai 2024
Locație: Parcarea „Rulmentul”, localitatea Șcheia, Suceava

Pompierii militari din cadrul ISU Suceava au intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD-TIM (Terapie Intensivă Mobilă) pentru a lichida incendiul. În ciuda eforturilor lor, trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în interiorul autoturismului, prezentând arsuri pe toată suprafața corporală. Bărbatul a fost declarat decedat la fața locului.

Cauza Incendiului

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Suceava, focul a fost provocat intenționat. „Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, au transmis pompierii.

Declarația ISU Suceava

„Incendiu la un autoturism în loc. Șcheia (parcare „Rulmentul”). Intervin pompierii militari cu o autospecială de stingere și cu echipajul SMURD-TIM. Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare”, a declarat ISU Suceava, citat de News.

Context și Implicații

Acest incident tragic subliniază pericolele asociate cu folosirea intenționată a focului și necesitatea intervenției rapide a echipelor de urgență. Autoritățile vor continua să investigheze circumstanțele exacte care au dus la această tragedie pentru a determina motivele și responsabilitățile.

ETICHETAT:
Distribuie acest articol