Inaugurarea Substației de Ambulanță Moldovița: Un Pas Major pentru Sănătatea Comunității

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 3 Min Publicat

Comunitatea din Moldovița a fost martora unui eveniment memorabil: inaugurarea Substației de Ambulanță Moldovița, un proiect mult așteptat și deosebit de important pentru sănătatea și siguranța locuitorilor. Evenimentul, marcat de emoție și bucurie, reprezintă o mare realizare pentru toți cei implicați și aduce un beneficiu considerabil întregii comunități.

Un Efort Comun pentru un Scop Nobil

În cadrul ceremoniei, mulțumirile și aprecierile au fost adresate unei game largi de susținători și participanți. Printre aceștia s-au numărat preoții, delegația Serviciului Județean de Ambulanță, conducerea Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița, reprezentată de directorul prof. Dănuța Mitric și directorul adjunct prof. Laura Șutu, cadrele didactice și elevii, viceprimarul Romeo Cocerhan, colectivul Primăriei Moldovița și toți cei prezenți.

Primarul comunei Moldovița Traian Iliesi a subliniat importanța acestui proiect, menționând că viața și sănătatea sunt valori inestimabile care ne cer să fim uniți și să ne sprijinim reciproc. În acest context, cursul de prim ajutor organizat pentru cadrele didactice și elevi a fost evidențiat ca un pas vital pentru educarea comunității în gestionarea situațiilor de urgență.

Susținerea Autorităților Locale și a Comunității

Mulțumirile speciale au fost adresate colectivului Primăriei Moldovița și Consiliului Local pentru sprijinul oferit în realizarea acestui proiect crucial. Acest sprijin demonstrează angajamentul autorităților locale față de îmbunătățirea serviciilor medicale și de urgență din comună.

Un alt punct de apreciere a fost familia Henninger din Moldovița, care a contribuit semnificativ la amenajarea spațiului destinat substației. Devotamentul și munca lor sunt exemple demne de urmat și aduc cinste comunității, subliniind importanța solidarității și a colaborării pentru binele comun.

Un Viitor Mai Sănătos pentru Moldovița

Inaugurarea Substației de Ambulanță Moldovița marchează începutul unei noi ere pentru sănătatea și siguranța comunității. Prin acest proiect, locuitorii Moldoviței beneficiază de un acces mai rapid și mai eficient la serviciile de urgență, ceea ce poate face diferența în salvarea de vieți omenești.

Primarul Traian Iliesi și ceilalți oficiali prezenți și-au exprimat dorința de a continua eforturile pentru îmbunătățirea condițiilor de trai din comună, având credința că doar prin colaborare și susținere reciprocă putem atinge obiective comune.

Sănătate tuturor și, cu ajutorul lui Dumnezeu, să auzim de bine!

ETICHETAT:
Distribuie acest articol