Traian Iliesi: Un Lider Dedicat Modernizării și Dezvoltării Comunei Moldovița

George Serenec
De către George Serenec
Articolul de 2 Min Publicat

Traian Iliesi, primarul comunei Moldovița, se remarcă prin dedicarea sa față de modernizarea și dezvoltarea localității pe care o conduce. În anul 2024, activitatea sa a continuat să aducă schimbări semnificative în infrastructura și viața comunității.

Proiecte și Realizări Recente

  1. Infrastructură și Utilități: Primarul Traian Iliesi a semnat un contract de finanțare de 3,75 milioane de euro pentru înființarea unei rețele de apă și apă uzată în comună. Acest proiect major va îmbunătăți considerabil calitatea vieții locuitorilor​..
  2. Turism și Dezvoltare Locală: Un alt proiect important în curs de desfășurare este modernizarea infrastructurii turistice. Traian Iliesi, alături de Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat inițiative de asfaltare a drumurilor și construirea de poduri, inclusiv legături rutiere spre Brodina și Ulma. Aceste îmbunătățiri sunt menite să transforme Moldovița într-o destinație turistică de top​.
  3. Educație și Comunitate: Traian Iliesi a continuat să sprijine sectorul educațional prin dotarea școlilor cu echipamente digitale și construirea de terenuri de sport. Aceste inițiative urmăresc să ofere tinerilor din Moldovița condiții optime pentru educație și dezvoltare personală​.

Provocări și Viitor

Deși a realizat multe, primarul Traian Ilieși se confruntă cu provocări legate de gestionarea eficientă a fondurilor și implementarea proiectelor complexe. Cu toate acestea, el rămâne dedicat finalizării proiectelor în curs și inițierii altora noi, vizând atestarea comunei ca stațiune de interes local și continuarea dezvoltării infrastructurii turistice​.

Concluzie

Traian Iliesi, prin leadership-ul său vizionar și angajamentul față de comunitate, continuă să aducă schimbări pozitive în Moldovița. Proiectele sale de infrastructură, educație și turism sunt mărturii ale devotamentului său pentru creșterea calității vieții locuitorilor și dezvoltarea durabilă a comunei​.

ETICHETAT:
Distribuie acest articol